Snart Nice!

Imorgon tidigt åker till Nice. Det ska bli så skönt. Är så trött just nu, jobbade natt, kom hem i morse, sov typ 2 timmar, sen bara upp och öppna butiken! Det var inte så himla mycket kunder, men det gick bra! En tjej hade varit på sin mammas klädbutik och kom till mig och hade fina kläder därifrån, som jag ska sälja vidare! När hennes mamma rensar eller byter ut klädmärken, så kommer hon till mig med dom! Ni ska jag hitta på nåt att äta och sedan packa resten!

Packat

Nu har jag packat, Nice och Monaco på söndag! Haft så himla mycket att fixa hela morgonen, betalat räkningar, deklarerat, bokat parkering i Arlanda, tvättat. Men det är så typisk för mig, alltid när jag ska iväg, så har jag mycket att göra! Ska jobba natt också och butiken ska öppnas nu snart, tänker stänga tidigare idag, det fredag! Imorgon ska vi snabbt till Songkranfest, thailändska nyårsfest. Har fått inbjudan dit, eftersom jag gav priser till deras lotteri. Tror att måste ha butiken också öppet en stund imorgon!

Solat

Solen skiner, men det blåser. Suttit i solen, vill ha lite färg på ansiktet! Solbrännan som jag fick, när vi var i Karibien har försvunnit! Kollat lite smått kläder, som jag ska ha på resan, åker på söndag morgon, tidigt flight! Ikväll måste jag hitta min deklaration, vet inte vart jag har lagt det! Bäst att hitta det, fick tillbaks på skatten! Butiken måste jag öppna på eftermiddagen, får se va som händer där idag! Har väldigt många måste just nu, gillar inte det! Grannen va och hämtade frukost/lunch till mig, va gott!