Tiden går...

Tiden går så fort, att man nästan inte hinner med, Snart är det oktober. Jag har jobbat nu 3 nätter och i morse var det regn och rusch. Riktigt höst väder, men på eftermiddagen hade vi strålande sol igen, tycker att hösten får vänta lite till. Har rensat hemma mina blommor. Förra veckan fick jag massor sommarblommor av en trädgårdsmästare, nu har jag haft dom en vecka, så dags att byta ut. Ska imorgon till stan och träffa lilla Hilda och hennes mamma, så vi gör besök i Hötorget och köper nya blommor.
Haft rosa och blå hortensia nu snart 5 veckor och dom ger sig inte, blommar så vackert fortfarande. Byter vatten varje dag och gör en ny snittyta.

Lördag kväll!

Haft en mysig lördag med min man. Vi tog sovmorgon och efter frukost blev det lång promenad, det börjar kännas höst nu mer och mer i luften. Sedan var vi och hälsade en bekant som hade loppis på sin gård, så mycket roliga saker hade han.Nu har vi bara latat oss och tittat på tv, kvällens middag blev det kantarellsoppa, så gott. Igår hade vi svärfars begravning, det var vackert med fin musik och vackra ord och solen lyste så vackert.
Vi var mentalt helt slut efter begravningen, vi båda somnade och vaknade på kvällen. Våran äldsta dotter fick ta tidigt plan till Stockholm att hinna till begravningen och sedan fick hon snabbt flyga tillbaks, det var snabbvisit, men hon kommer hem nästa helg igen.

Jobbet snart!

Snart ska jag till jobbet, en natt att jobba, hoppas det går fort. Imorgon har jag en hel del att fixa, så det får bli bara sova på förmiddagen. Nu börjar sensommaren ta slut också, känns att det är kyligare nu. Men vilken fantastisk september vi har haft, så varma dagar!