Värmen kommer..

Hade butiken öppet idag, det var lagom med folk. Dom köpte mest leksaker, filmer, böcker, lite kläder och skor gick också. Nu ska jag stängd resten av veckan. Tänker njuta av solen och åka till havsbadet med yngsta dotter! Synd bara att måste vara hemma på torsdag, när jag får leveransen det vackra kistan/bordet som jag köpte. Nu ska jag snart iväg och jobba natt.

Grannens parasoll

Grannen köpte ny parasoll och jag tycker att den är så ful, men tur att vi alla inte har samma smak! Jobbade natt och det var en bra natt. Har 2 nätter till nu att jobba, imorgon måste väl öppna butiken också, det bara kämpa! Mitt vackra bord/kista som jag beställde ett tag sedan, är på väg nu till mig, kommer på torsdag, va spännande! Jag kollat resor igen, man kanske får passa på och ta en resa till Grekland, resebyråer börjar dumpa bort sina resor dit, får följa utvecklingen där! Nu ska jag börja göra plats till mitt nya bord, måste sälja bort nåt av mina möbler, det är inte fint att ha för mycket möbler!

Härlig helg!

Haft en fin helg, sol och värme och igår var jag med en underbar väninna, vi hade inte träffas på länge! Det blev många roliga minnen och en hel del rose. Nu ska jag snart till mitt nattjobb, jobbar 3 nätter och sedan liten semester. Vädret ska bli bara bättre och bättre i veckan!