Vackra sensommardagar!

Min ledig vecka och dagarna bara flyger iväg. Haft en hel del att fixa den här veckan. Varit och målat med min väninna lite hennes möbler, vi har en hel del kvar att måla.Det blir fint när allt är färdigt. Igår gick hela dagen på min arbetsplats, hade möte på dagen där.Idag har jag varit i stan, shoppade lite och snabb fika med min bästa vän i solsken på uteservering i söder. Mysigt sitta i solen och så mycket folk överallt, alla ville ta vara på härliga sensommardagen. Efter det var jag och visade äldsta dotters lägenhet på söder till folk, som ville hyra den. Oj. va svårt det var att välja, vem som få bo där. Jag ville typ ge det till allihopa, alla var unga fina människor som ville bo i stan. Valde en tjej nu till slut, fast tyckte synd om en kille som hade flyttat till Stockholm från Göteborg, hade bra jobb och såg skötsam utåt och hade letat efter lägenhet nu flera veckor.Ah, va jobbigt, att folk inte har nånstans att bo!
Nu ska jag gå och lägga mig, i morgon blir det att åka till stan igen och träffa lilla Hilda.

Veckan har gått fort!

Vad fort den här veckan har gått igen, fredag imorgon och jag har min jobbhelg framför mig eller 2 nätter, söndag morgon börjar min ledig vecka. Har inte gjort nåt särskild nu när jag varit ledigt. Snabbstädat hemma och rensat kylskåpet, söndag börjar jag få Linas matkasse igen, hade sommar uppehåll.
Då gäller det att börja laga goda middagar igen. Nu på sommaren har matlagningen varit lite si och så, ätit mycket ute eller det har varit en del hämtmat.
Igår betalade jag våran bästa räkning, jul i Thailand, va kul det ska bli! Åker med min man, våran flickor åker också iväg, fast inte till Thailand.
Jag tackar inte nej till den här solnedgången, vi som älskar att titta på solnedgångar.

Jobbat och jobbat!

Nu har jag börjat jobba efter semestern. Det känns helt ok, kommer man in i rutinerna i livet också. Har min jobbiga jobb vecka nu och nästa vecka redan en ledig vecka, som verkar bli intensiv på alla möjliga uppdrag. Vilka härliga soldagar vi haft nu, man måste njuta av dom nu.