Second Hand idag!

Vart har våren tagit vägen? Håll på att frysa ihjäl i butiken idag. Sedan kom det hagel så mycket, att hela marken va vit. Hade lagom mycket kunder idag, sålde mest barnkläder, gardiner och annat inredning, alla ska väl göra fint hemma till påsk. Inga stökiga kunder idag. Nu ska jag snart iväg och jobba natt igen, imorgon öppnar jag butiken på em.

Helg

Helgen va super kul. Som sagt va vi i Blekinge hos våra vänner. Vi njöt av varandras sällskap, åt gott mat, badade i tunnan, träffade många deras vänner som vi också har lärt känna genom åren! Spelade på hästar, har aldrig gjort det och vi hade 7 rätt och vann. Spotify va populär och en kille kom och spelade gitarr och sjöng. Det va Bosses 30 år gamla gitarr, som hade kostat 20 kr. Hem åkte lite sent på em igår, på vägen va det sol, ösregn, mycket trafik. Nu är det måndag och min tråkiga vecka börjar. Ska jobba natt också, och butiken måste jag öppna imorgon på em. På onsdag kväll måste jag på ett jobbmöte också.

Äntligen hemma

Det blev mycket i butiken idag, inte så värst mycket kunder, men lite krävande kunder idag. Hade ingen lust där idag. Men sålde en hel del, gummistövlar, regnjackor, skor, jackor mm. En tant köpte en fåtölj. En kund frågade om jag kan bjuda kaffe åt henne! En annan kund klagade , att jag har konstiga öppettider. En unge rev bort prislappar på smyckena. Men nu har jag stängd fram till tisdag, va skönt. Hittade presenten och va på H&M och kollade deras nya coachella collection. Köpte 2 plagg och smycken, undra om man ska va lite hippie på sommaren! Pratade med båda mina tjejer i telefon och önskade trevlig helg till dom. Äldsta är i Moskva på en jobb resa, hon sa att hon bor på Hilton, våning 16 och har fin utsikt därifrån. Yngsta va hemma hos sig och pluggade,hon har tenta nästa vecka. Hon hade varit i stallet, i det regniga vädret. Nu har jag packat klart, vi åker iväg tidigt imorgon bitti.