Hela Sverige skramlar!

I går kväll tittade jag på galan, Hela Sverige skramlar! Många fina artister och hela 40 miljoner samlades det! I somras besökte jag kyrkan Visby, där var en båt och man kunde skriva ner sina tankar och sedan skulle alla tankar vidare ut till havet! Nu ska jag snart i väg till stan igen och lämna nycklarna till tjejen, som flyttar in i våran äldsta dotters lgh. Ett års kontrakt blev det! Har plockat bort en hel del dotters saker därifrån, men möblerna blev kvar!
Tror att det blir bra, jag valde noga hyresgästen av alla nästan 100 st, som var intresserade att hyra den!

Kaffet's dag

I dag är det kaffet´s dag, vet inte riktigt vad det innebär, men kaffet är gott! Jag är kaffe älskare, dricker massor kaffe!
Gillar jag sitta på mysiga cafe, oftast dricker jag latte, min favorit!

Ny vecka!

Måndagen börjar snart ta slut, ny vecka har börjat igen! Hösten är definitiv här, kan inte göra så mycket annat! Var en snabbis i stan i förmiddag! Sedan har jag fixat hemma allt möjligt! Nu tände jag ljus ute, lite mysigt! Många som ville se blodmånen inatt, men inte jag, sov så skönt! Men det syntes inte heller så bra här i Stockholms trakten, hörde jag! Nu ska jag titta lite flyg till Miami, börjar snart vara dags att boka det också!