Så var julen i Thailand!

Julen känns nu långt borta, vi hade trevligt julafton i Thailand. Alla hotell och restauranger ordnar julbord typ.På julaftons morgon tog vi en privat båt till ön Hong Island, stannade där hela dagen och hade jätte kul, väldigt fin ö, en timmes båtresa från ao nang! Vi hann på kvällen innan hotellets julfirande titta på en väldigt vacker solnedgång.
Julbuffé var helt ok, mest åt jag exotiska frukter från bordet. Efter julbuffé satt vi länge på natten vid poolen och hade mysigt med alla nyfunna vänner i värmen.

Krabi

Vi har det bra här i Krabi, lata sköna dagar! Vi kände idag att nu har vi ätit så mycket Thai mat, att vi måste äta nåt annat, så vi gick på ett ställe som serverar hamburgare på alla sortens tillbehör, mycket populär restaurang här! På nätterna när vi kommer till hotellet, är det ett måste att äta Thai panncakes , nattmat och så nyttigt,,,,,,,Dagarna är vi på,stranden, idag var det molnigt så vi stannade vid hotellets pool. Sedan blir det massage och åter massage och manikyr, pedikyr. Skönt att unna sig massor behandlingar. Har varit lite lat att fota, bara suddiga mobilbilder.

Thailand

Vi har det bra på våran semestern, njuter! Vaknar tidigt på morgonen, efter frukosten till stranden eller tar båten till nån paradis ö. Vi brukar stanna på stranden hela dagen, så skönt, badar mycket, det är så varmt. Kvällarna tittar vi alltid solnedgången , vackert! Sen gottar vi oss med god mat och annat gott! Tiden går bara så fort här! Ikväll var vi i krabi stad på en nattmarknad, mycket folk!