Min sommar butik stängd!

Har haft en sommar butik i Finland två senaste åren, men i sommar är ingen butik! Har haft butiken hos min syster, men i år har jag ingen ork att släpa saker med till Finland! Det har varit kul att att butiken där och jag har varit populär! Men hoppar över i år och satsar nästa sommar igen! Nu ska jag bara njuta där med mina syskon och släkten och dom där!

Nynäshamn

Idag var vi i Nynäshamn, det var sol och mycket blåsigt vid hamnen! Väldigt mycket folk som var där, som det brukar vara på sommaren! Vi hade tänkt äta på Freja restaurangen, men det var typ fullt där! Vi åt istället på en nyöppnad asiatisk restaurang och det var helt ok mat där, En snabb shopping runda hann vi också göra! Köpte en tavla åt våran yngsta dotter! Nu har jag betalat räkningar, bokad resan till Gotland och hotellet där! Nu ska jag börja packa lite smått åker till Finland i morgon!

Lördag kväll!

Igår kväll var det riktigt höststorm, men nu är solen framme, men blåser! Ska snart åka till Nynäshamn och ta en titt på några butiker vid hamnen!